Skip to content
reload2 (Facebook Cover) (6)

Online događaj “Kako do posla kojeg volim” organizujemo sa našim partnerima iz Centra za razvoj preduzetničkog ekosistema sa ciljem razvoja proaktivnog duha mladih i veština potrebnih za 21. vek.

Takođe, cilj događaja je i upoznavanje sa primerima dobre prakse mladih, pružanje podrške u stvaralaštvu i digitalnim kompetencijama mladih, rad na poboljšanju uslova za veću zapošljivost mladih, kao i jačanje partnerstava između lokalnih samouprava i civilnog društva.

Ovim online događajem želimo da prenesemo znanje, iskustvo i informišemo sve zainteresovane mlade u vezi razvoja i primene poslovnih i profesionalnih veština koje su neophodne u digitalnom dobu, kako bi došli do posla kojeg žele i vole da rade.

 

 

 

 

 

 

 

1 radionica od 17.00h Ostvari svoj san
2 radionica od 19.00h Kako do prvog online posla
Online Panel u 21.00h Kako da posla kojeg volim? 

Prijava je obavezna, putem linka https://forms.gle/WkNTvsq3k8Fx5V648

𝙐č𝙚šć𝙚 𝙣𝙖 𝙤𝙣𝙡𝙞𝙣𝙚 𝗱𝗼𝗴𝗮đ𝗮𝗷𝘂 𝙨𝙚 𝙣𝙚 𝙣𝙖𝙥𝙡𝙖ć𝙪𝙟𝙚.

Projekat „Osnaživanje i uključivanje mladih iz osetljivih grupa socijalnim preduzetništvom“ sprovodi Novosadski edukativni centar u partnerstvu sa Centrom za razvoj preduzetničkog ekosistema.

 

Inicijativa je deo @reload_westernbalkans Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (@eusrbija ), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (@undp_serbia )

#ReLOaD #EU #UNDP #LocalDemocracy #WesternBalkans #NVO #OCD #mladi #NEET

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *